Ceaiul Verde Antiadipos

Deja e un mit printre ceaiuri, acest Antiadipos, cu nume impropriu pus.

Sa va povestesc de ce numele lui e unul “la figurat”. Unul pentru ca lista de ingrediente nu e una umimitoare, nu exista vre-o reteta miraculoasa care ne scapa de stratul adipos de pe burtica sau mai stiu eu in ce alte parti ale corpului. Iata ce contine: frunze de Pu-er (ceai verde procesat) 25%, seminte de Senna 15%, frunze de dud 15%, fructe de Paducel 20%, funze de Lotus 25%. Partea buna e ca intradevar e 100% natural, nu are arome , nu are coloranti artificiali.

Uitandu-ne frumos pe lista de componente, nu are decat plante medicinale mai mult sau mai putin cunoscute, care au efect depurativ, antioxidant, antitoxic, si laxativ.

Practic, ceaiul asta nu face decat sa ne detoxifice organismul, sa elimine surplusul de apa si sa regleze tranzitul intestinal (desi nu prea e recomandat pt asta, pt simplul fact ca tubul digestiv se va obisnui cu substantele plantelor continute si tranzitul va functiona doar cand va primi ceaiul) .

La gust, bleah, nu-i bun, si e mai amar decat ceaiul verde. La miros, miroase bine, a plante, are un miros fresh. Ca efect, recomand celor cu stomac tare si fara probleme de colon. Isi face bine treaba ceaiul asta, chiar prea bine uneori :)). Nu topeste grasimile desi scrie pe toate laturile cutiei lucrul asta, e o minciunica gogonata, repet, doar detoxifica si regleaza. Nu beti 2-3 cani cat zice pe cutie, e absurd si o sa aibe efecte nu tocmai placute. 1 cana e de ajuns pentru un efect bun. Si ce nu mi-a prea convenit: exista 2 marci care fabrica acest ceai, ambele marci au 2 sortimente, unul verde simplu si altul cu ambalaj rosu care contine si ginseng (eu vi-l recomand pe cel rosu pentru ca are gust mai bun (voi reveni cu detalii si depsre cel rosu in posturile urmatoare) , iar cele doua marci au preturi radical diferite, cel de la Young Kang are un pret putin deplasat, pentru gustul pe care il are ceaiul :(  Asa caci cautati sa evitati firma asta, ci luat de la cealalta marca  (ei bine imi scapa numele acum ) .

About these ads

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s